Elérhetőségek

9730 Kőszeg ,
Táncsics út 7.

Hírek

2023. április 27., 15:00Új lelkész (részletekben kattintson a képre)

Kisantal Zsuzsanna bemutatkozás

1968-ban Veszprémben születtem, legidősebbként egy háromgyermekes családba. Gyermekként nagyon szerettem a református gyülekezethez tartozni. 14 évesen a saját döntésem volt, hogy az akkoriban az egyetlen református gimnáziumba menjek továbbtanulni.  Hitemet és gondolkodásomat alapvetően meghatározta a Debreceni Református Gimnáziumban töltött időszak. Ősi falak zárt világa védett bennünket, mégis végtelenül szabadnak éreztem magam, mert  lehetett őszintén beszélni éles kérdésekről, ami a szocializmus időszakának végén szabad és felelősségteljes gondolkodásra tanított. 

 A Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző karán végeztem matematika – fizika szakon, és levelező képzésen hitoktatói oklevelet is szereztem.

Pécsen ismertem meg a páromat Kisantal Tibort, akivel 1990 óta szoros egységben, boldog házasságban élünk. 1991 és 1997 között négy gyermekünk született, Máté, Mira Hajnalka, Krisztina és Dániel, ők már kirepültek a családi fészekből. 2020-ban született két kisunokánk, két tündér picilány. Barka Pomázon él a szüleivel, Szellő pedig Párizsban.

2015 és 2021 között végezem el a teológiát Pápán, a Pápai Református Gyülekezetben voltam hatodéves gyakornokként óvodalelkész.

2022 júniustól 2023 április végéig  Felsőörsi Gyülekezetben dolgoztam mint segédlelkész.

2023 május 1-től vagyok a Kőszegi Református Gyülekezet lelkipásztora.

 


« Vissza az előző oldalra!

Kőszegi Református Egyházközség - Magyar