Elérhetőségek

9730 Kőszeg ,
Táncsics út 7.

Hírek

2020. március 20., 12:21Pásztori levél a dunántúli reformátusoknak

Kedves Testvérek, Kedves Szolgatársak az Úr Jézus Krisztusban!
 
Minden örömünkben és bajunkban nagy családként élünk együtt a dunántúli reformátusság közösségében.
 
Ezekben a nehéz időkben szeretnénk testvéri, családi összetartozásunkat még inkább megélni. Imádkozunk egymásért, odafigyelünk egymásra, segítjük, támogatjuk, erősítjük egymást.
 
A Dunántúli Református Egyházkerület vezetése nemcsak hivatalból, hanem őszinte és féltő szeretettel fejezi ki pásztori odafigyelését az egyházkerületben szolgáló lelkipásztorok, gondnokok, presbiterek, gyülekezeti tagok felé, valamint minden intézményünk teljes közössége felé.
 
Köszönünk minden helytállást, odaadó szolgálatot!
Kérjük, bármi konkrét segítségre van szükség, jelezzék azt, a szolgálati út betartásával, felénk! Tudunk a perselypénzek kimaradása okozta nehézségről is. Keressük a megoldást, nyilván országos egyeztetéssel.
Hordozzuk egymás terhét és tartsuk meg egymást a reménységben, amelyre a feltámadott, megváltó Jézus Krisztusba vetett hitünk felhatalmaz bennünket!
 
Ugyanakkor gondoljunk arra, hogy minden nehézségünk ellenére nekünk is meg kell mutatnunk azt, hogy segítünk másokon. Ennek szép és konkrét példája lehetne, ha valamelyik dunántúli kórház számára közös gyűjtést szerveznénk egy lélegeztetőgép megvásárlásához; vagy más módon fejeznénk ki segítő szolgálatunkat, nemcsak egymás felé, hanem „kifelé” is. Ez egy fontos és szent indulat, amelyről mielőbb egyeztetünk, minden szükséges szinten, és úgy adunk arról tájékoztatást.
 
Könyörögjünk az Úrhoz, és maradjunk meg a reménységünkben, a bizonyosságunkban!
 

„Erősek vagyunk az Isten kezében!” (2Korinthus 10,4)

 

Áldáskívánással,

a Dunántúli Református Egyházkerület vezetősége nevében,

Steinbach József püspök


« Vissza az előző oldalra!

Kőszegi Református Egyházközség - Magyar